Adria Ferries, Ancona - Durres / Bari - Durres / Trieste - Durres
Minoan Lines, Ancona - Igoumenitsa / Ancona - Patras / Ancona - Corfu / Venedig - Igoumenitsa / Venedig - Corfu / Venedig - Patras / Piraeus - Heraklion / Trieste - Igoumenitsa | Superfast, Ancona - Igoumenitsa / Ancona - Patras / Bari - Igoumenitsa / Bari - Corfu / Bari - Patras | Anek Lines, Ancona - Igoumenitsa / Ancona - Patras / Bari - Igoumenitsa / Bari - Corfu / Bari - Patras
Red Star Ferries, Brindisi - Vlora / Brindisi - Durres
Montenegro Lines, Bari - Bar
Adria Ferries, Ancona - Durres / Bari - Durres
Agoudimos Lines, Brindisi - Vlora (Valona)
Grandi Navi Veloci GNV - Bari - Durres / Genua - Tunis / Genua - Barcelona / Civitavecchia - Tunis / Civitavecchia - Palermo / Civitavecchia - Termini Imerese / Civitavecchia - Termini Imerese / Genua - Palermo / Genua - Porto Torres / Genua - Tanger / Neapel - Palermo / Palermo - Tunis / Sète - Nador / Sète - Tanger
Minoan Lines, Ancona - Igoumenitsa / Ancona - Patras / Ancona - Corfu / Venedig - Igoumenitsa / Venedig - Corfu / Venedig - Patras / Piraeus - Heraklion | Superfast, Ancona - Igoumenitsa / Ancona - Patras / Bari - Igoumenitsa / Bari - Corfu / Bari - Patras
Montenegro Lines, Ancona - Bar / Bari - Bar
ILION Lines, Trieste - Durres / Bari - Durres
 
Rezervoni sa me parë për të përfituar kabinat e dëshiruara.
EARLY BOOKING PËR SEZONEN VERORE 2020
Në të gjitha destinacionet me Traget

Gratis foshnja 0 - 4 vjet
50% Zbritje për fëmijë 4 deri në 12 vjet
20% Zbritje në biletat kthyse
30% Zbritje për grupe

Destinacionet:

Bari - Durres - Bari

Ancona - Durres - Ancona
Trieste - Durres - Trieste
Brindisi - Vlorë - Brindisi

Ancona - Igoumenitsa - Patras
Venedig - Igoumenitsa
Bari - Igoumenitsa
Brindisi - Igoumenitsa

Për rezervime dhe informata na kontaktoni: Call Center CH - Tel.: 041 226 11 11

E. Mail: booking@adriatic24.ch Për informata me Bus dhe Aeroplan klikoni këtu www.berisha-reisen.com

 
adriatic24.ch • Call - Center CH-Tel: 041 226 11 11 • KS-Tel: 038 555 110 & Tel: 0390 322 344 & Vala Mob: 044 383 311 booking@adriatic24.ch