Adria Ferries, Ancona - Durres / Bari - Durres / Trieste - Durres
Minoan Lines, Ancona - Igoumenitsa / Ancona - Patras / Ancona - Corfu / Venedig - Igoumenitsa / Venedig - Corfu / Venedig - Patras / Piraeus - Heraklion / Trieste - Igoumenitsa | Superfast, Ancona - Igoumenitsa / Ancona - Patras / Bari - Igoumenitsa / Bari - Corfu / Bari - Patras | Anek Lines, Ancona - Igoumenitsa / Ancona - Patras / Bari - Igoumenitsa / Bari - Corfu / Bari - Patras
Red Star Ferries, Brindisi - Vlora / Brindisi - Durres
Montenegro Lines, Bari - Bar
Adria Ferries, Ancona - Durres / Bari - Durres
Agoudimos Lines, Brindisi - Vlora (Valona)
Grandi Navi Veloci GNV - Bari - Durres / Genua - Tunis / Genua - Barcelona / Civitavecchia - Tunis / Civitavecchia - Palermo / Civitavecchia - Termini Imerese / Civitavecchia - Termini Imerese / Genua - Palermo / Genua - Porto Torres / Genua - Tanger / Neapel - Palermo / Palermo - Tunis / Sète - Nador / Sète - Tanger
Minoan Lines, Ancona - Igoumenitsa / Ancona - Patras / Ancona - Corfu / Venedig - Igoumenitsa / Venedig - Corfu / Venedig - Patras / Piraeus - Heraklion | Superfast, Ancona - Igoumenitsa / Ancona - Patras / Bari - Igoumenitsa / Bari - Corfu / Bari - Patras
Montenegro Lines, Ancona - Bar / Bari - Bar
ILION Lines, Trieste - Durres / Bari - Durres
 
News: Rezervoni sa me parë për të përfituar kabinat e dëshiruara.

Udhëtime KOMODE me traget:
Durrës - Ancona me traget të ri
Durrës - Bari
Vlora - Brindisi
Vlora - Bari
Igoumenitsa - Ancona
Igoumenitsa - Bari

Për rezervime na kontaktoni:
Kosovë
📲 00 383 44 38 33 11 Vala Mobil me WhatsApp & Viber
Prishtinë ☎️ 038 555 110
Gjakovë ☎️ 0390 322 344

Shqipëri
📲 00 355 68 570 90 70 në WhatsApp & Viber

Zvicër
CH ☎️ 00 41 41 226 11 11


E. Mail: booking@adriatic24.ch Për informata me Bus dhe Aeroplan klikoni këtu www.berisha-reisen.com

 
adriatic24.ch • Call - Center CH-Tel: 041 226 11 11 • KS-Tel: 038 555 110 & Vala Mob: 044 383 311 • AL-Tel: 068 570 90 70 & Whatsapp • booking@adriatic24.ch