Adria Ferries, Ancona - Durres / Bari - Durres / Trieste - Durres
Anek Lines, Ancona - Igoumenitsa / Venecia - Igoumenitsa
Minoan Lines, Ancona - Igoumenitsa / Ancona - Patras / Ancona - Corfu / Venedig - Igoumenitsa / Venedig - Corfu / Venedig - Patras / Piraeus - Heraklion / Trieste - Igoumenitsa | Superfast, Ancona - Igoumenitsa / Ancona - Patras / Bari - Igoumenitsa / Bari - Corfu / Bari - Patras
Red Star Ferries, Brindisi - Vlora / Brindisi - Durres
Montenegro Lines, Ancona - Bar / Bari - Bar
Adria Ferries, Ancona - Durres / Bari - Durres
Agoudimos Lines, Brindisi - Vlora (Valona)
Ventouris Ferries, Bari - Durres / Bari - Corfu / Bari - Igoumenitsa | European Seaways, Bari - Durres / Bari - Corfu / Bari - Igoumenitsa
Minoan Lines, Ancona - Igoumenitsa / Ancona - Patras / Ancona - Corfu / Venedig - Igoumenitsa / Venedig - Corfu / Venedig - Patras / Piraeus - Heraklion | Superfast, Ancona - Igoumenitsa / Ancona - Patras / Bari - Igoumenitsa / Bari - Corfu / Bari - Patras
Montenegro Lines, Ancona - Bar / Bari - Bar
ILION Lines, Trieste - Durres / Bari - Durres
 

Kompania e specializuar per udhetimet me T R A G E T EUROLINES Berisha Reisen & adriatic24.chOrganizon udhetime nga Porti i Durresit Malit te Zi dhe ai i Greqise per ne Itali Durres – Bari Çdo ditëDurres – Ancona Durres – Triestë Durres - BrindisiVlorë – BrindisiBar ( Tivar ) – BariIgoumenitsa – PatrasIgoumenitsa – PatrasKorfuz – IgoumenitsaIgoumenitsa - BariIgoumenitsa - BrindisiPer Rezervime na kontaktoni ne zyret tona:Vala Mobile me Viber: 044 38 33 11 / Ipko: 049 63 62 63Tel: 038 555 110 Qendra Tregtare Bregu i Diellit Prishtinë Loc C1Tel: 029 22 22 66 Përballë stacionit të autobusave PrizrenTel: 0390 322 344 Përballë Shtëpis së Kulturës në Gjakovë Tel: 0280 322 633 Në objektin e shtëpisë së mallrave në Gjilan Online Booking www.adriatic24.ch www.berisha-reisen.com

Posted by EUROLINES Berisha Reisen on Thursday, July 30, 2015
Për rezervime dhe informata na kontaktoni: Call Center CH - Tel.: 041 226 11 11

E. Mail: booking@adriatic24.ch Për informata me Bus dhe Aeroplan klikoni këtu www.berisha-reisen.com

 
adriatic24.ch • Call - Center CH-Tel: 041 226 11 11 • KS-Tel: 038 555 110 & Tel: 029 22 22 66 & Tel: 0390 322 344 & Tel: 0280 322 633 & Vala Mob: 044 383 311 booking@adriatic24.ch